معاون شرکت مخابرات ایران :
نیاز به نوسازی تجهیزات داریم

معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران گفت: دولت در تاکید بر کاهش مصرف برق شرکتهای مخابراتی باید این موضوع را در نظر داشته باشد که کاهش مصرف برق به تجهیزات گرانقیمتی نیاز دارد که تامین آنها در کوتاهمدت در توان شرکتهای مخابراتی نیست.
به گزارش صبح تجارت داود زارعیان، معاون تجاری و امور مشتریان شرکت مخابرات ایران درباره لزوم کاهش مصرف برق در تجهیزات شرکتهای مخابراتی اظهار کرد: مصرف برق در تجهیزات مخابراتی به ویژه تجهیزات قدیمی بسیار زیاد بود و بر همین اساس موضوع صرفهجویی در انرژی در صنعت مخابرات به طور جدی مطرح شد و در همین راستا همه تجهیزاتی که در سالهای اخیر وارد شدند از جمله تجهیزاتی هستند که برق مصرفی آنها به میزان قابلتوجهی کمتر شده و در برخی از تجهیزات این کاهش حتی تا ۷۰ درصد بوده است اما این به آن معنا نیست که مصرف کنونی برق در مخابرات کم است، نه تنها این طور نیست بلکه مخابرات یکی از صنایعی است که مصرف به نسبت بالایی دارد.
وی افزود: تلکامها در چند حوزه برق مصرف میکنند؛ گروه اول مراکز مخابراتی هستند که یکی از حوزههای پرمصرف به شمار میآیند و مراکز تلفن ثابتی که تجهیزات اکتیو مانند سوئیچهای تلفنهای ثابت و همراه و سوییچهای دیتا در آنها مستقر هستند را شامل میشوند. دسته دوم مراکز داده هستند، دیتاسنترها تعداد زیادی تجهیزات را در خود جای میدهند و برق زیادی مصرف میکنند و دسته سوم را تجهیزات برق مراکز توزیع شده در سطح شهر تشکیل میدهند که شامل کابلهای نوری و بیتیاسها و آنتنهای موبایل میشوند.
زارعیان ادامه داد: نخستین اقدامی که در سالهای اخیر صورت گرفته بررسی روشهای کاهش مصرف برق است، برخی از این روشها در قالب خرید تجهیزات جدید عملیاتی شده و برخی دیگر از طریق بهینهسازی ساختمانها و مراکز مخابراتی اجرا شده است اما ما همچنان به برق نیاز جدی داریم و برای جبران قطع برق در مراکز مخابراتی از موتور دیزلی استفاده میشود و در سایتها و مراکز بیرونی باتری به کار میآید.
معاون شرکت مخابرات ایران خاطرنشان کرد: از سال گذشته که موضوع ناترازی برق مطرح شد بخشی از شبکه مخابرات کشور نوسازی و بازسازی شده و تغییراتی در ساختمانها ایجاد شده تا برای تامین سرمایش نیاز کمتری به مصرف برق باشد اما این نگرانی هم وجود دارد که اگر میزان قطعی برق بیشتر از زمانی معینی به طور مثال سه ساعت در روز باشد تجهیزات کمکی دیگر نمیتواند پاسخگو باشد و مشکلاتی را ایجاد میکند.
با این حال به طور کلی مصرف کنونی شرکتهای مخابراتی نسبت به سالهای گذشته به میزان چشمگیری کاهش پیدا کرده، پیشتر در کنار آنتنهای بیتیاس اتاقکی بود که در آنها تجهیزاتی از قبیل کولر گازی قرار داشت در حالی که اکنون بخش زیادی از آنها نیاز به کولر ندارد اما در همین حال بخش زیادی از تجهیزات هنوز به میزان قابلتوجهی برق مصرف میکنند.
وی یادآور شد: شرکتهای مخابراتی برای مدیریت هزینهها چارهای جز بهرهوری مصرف برق ندارند اگر تجهیزات به روز نشود و مصرف برق مانند گذشته بالا بماند به دلیل افزایش هزینههای مربوط به انرژی امکان ادامه سرویسدهی از بین خواهد رفت و به همین دلیل است که این شرکتها به ارتقای تجهیزات خود با انواع کممصرف روی آوردهاند.
زارعیان نوسازی باتری و اوِرهال کردن تجهیزات را اموری دانست که شرکتهای مخابراتی همواره در دستور کار دارند و گفت: اما شرکتهای مخابراتی به دلیل افزایش هزینهها قدرت این را ندارند که در همه نقاط باتری نصب کنند و دولت در تاکید بر کاهش مصرف برق این شرکتها باید این موضوع را در نظر داشته باشد که کاهش مصرف برق به تجهیزات گرانقیمتی نیاز دارد که تامین آنها در کوتاهمدت در توان شرکتهای مخابراتی نیست اما در درازمدت و با کمک دولت شدنی است.
وی در پاسخ به پرسشی درباره امکان تامین برق تجهیزات مخابراتی از طریق پنلهای خورشیدی بیان کرد: در برخی از نقاط کشور امکان استفاده از پنلهای خورشیدی به این منظور وجود دارد و معدودی از این پنلها استفاده میکنند به ویژه در نقاطی که تابش خورشید قوی است و این امر میتواند توسعه پیدا کند.
برچسب ها :آنتنهای موبایل ، پنلهای خورشیدی ، داود زارعیان ، شرکت مخابرات ایران ، شرکتهای مخابراتی ، صبح تجارت ، کابلهای نوری ، مراکز مخابراتی ، موتور دیزلی ، ناترازی برق
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰