وی افزود: بانکها همواره در تلاش هستند تا با ارائه خدمات ارزی به مشتریان موجبات تکمیل سبد خدمات بانکی را فراهم آورند و مشتریانی که عملیات ریالی آنها نزد بانک است عملیات ارزی را نیز از بانک دریافت نمایند.
فتاحی تاکید کرد: بانک توسعه تعاون از سالهای ابتدایی تاسیس واحد بین الملل و فعالیت ارزی را داشته است و زمانی حجم عملیات ارزی بانک در سطح قدیمی ترین بانکهای شبکه بانکی شد ، در حال حاضر پس از چندین سال تجربه، ارکان ارزی بانک در پی آن هستند تا حضوری موثر در سطح شبکه بانکی داشته باشند.
وی ادامه داد: تدوین سیاست های ارزی با رویکرد حمایت از بخش تعاون صورت پذیرفته است، این سیاست ها خط مشی و راهکارها و چارچوبها را برای واحدها و شعب ارزی بانک مشخص نموده است.
نعمت اله رضایی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاونگفت: در حال حاضر ۲۰ شعبه ارزی در این بانک فعال است، با تدابیر و برنامه های متنوعی در تلاش هستیم تا پوشش خدمات ارزی را گسترش دهیم.
رضایی گفت: فعالیت ارزی بخش مهمی از اقتصاد است، تولید کنندگان و تعاونگران عمدتا با نیازهای ارزی مواجه هستند، بانک توسعه تعاون به عنوان نهاد مالی بخش تعاون این اراده را دارد تا در تامین نیازهای ارزی بخش نقش اصلی را بر عهده گیرد.
وی تصریح نمود: امور بین الملل و ارکان ارزی بانک نقش مهمی در برنامه های تحولی بانک توسعه تعاون بر عهده دارند، لذا تدابیر و الزامات مورد نیاز برای گسترش فعالیت ارزی بانک مورد توجه است.
در این جلسه مصیب کرمی مدیر امور بین الملل بانک توسعه تعاون ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص عملکرد حوزه ارزی و بین الملل بانک در سال ۱۴۰۲ نسبت به ارائه گزارشی در خصوص عملکرد شعب به تفکیک اقدام نموده و در انتها حجم درآمدهای ریالی ناشی از عملیات ارزی مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت. طی این جلسه سیاستهای ارزیبانک در سال ۱۴۰۳ تصویب شد.
همچنین معاونین مدیرعامل ، نادر حسن پور مشاور مدیرعامل در امور بین الملل ، سهیل رحیمی مدیرعامل شرکت صرافی بانک، روسای ادارات کل تطبیق و ریسک نیز نکات و مطالبی در خصوص موضوعات جلسه مطرح نمودند.
پایان پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰