4 عامل افزایش قیمت دلار در سال گذشته از نگاه chatGPT
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح تجارت، چت جی پی تی یک ابزار ارزشمند برای هر کسب و کاری است که به دنبال بهبود تجربه مشتری خود است. ChatGPT یک مدل زبانی پیشرفته است که توسط OpenAI توسعه یافته است. این ربات از تکنیکهای پیشرفته یادگیری ماشینی برای تولید پاسخهای مشابه انسان استفاده میکند. این
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح تجارت، چت جی پی تی یک ابزار ارزشمند برای هر کسب و کاری است که به دنبال بهبود تجربه مشتری خود است. ChatGPT یک مدل زبانی پیشرفته است که توسط OpenAI توسعه یافته است. این ربات از تکنیکهای پیشرفته یادگیری ماشینی برای تولید پاسخهای مشابه انسان استفاده میکند. این فناوری پتانسیل تغییر طیف گستردهای از صنایع، از خدمات مشتری گرفته تا تولید محتوا را دارد و ماشینها را قادر میسازد تا زبان انسان را به روشی شهودیتر درک کنند و به آن پاسخ دهند.
این ربات در پاسخ به سوال ” چه دلایلی باعث شد قیمت دلار در سال 2022 در ایران جهش کند؟ ” اینگونه پاسخ داد:
بطور کلی قیمت دلار در هر کشور به عوامل مختلفی بستگی دارد. در ایران چندین عامل موجود است که باعث شده قیمت دلار در سال 2022 جهش کند:
1- تحریم های اقتصادی: تحریم های اقتصادی آمریکا علیه ایرن، باعث کاهش صادرات نفت و قلزات ایران شده است. این کاهش درآمد ارزی کشور، باعث افزایش نرخ ارز نسبت به ریال شده است.
2-بحران اقتصادی: بحران اقتصاد در ایران باعث کاهش اعتماد به بانک ها و سرمایه گذاری در بورس شده است. این مساله باعث شده است که بسیاری از افراد به دلیل نگرانی های مالی به دلار پناه ببرند.
3- ناتوانی دولت در مدیریت اقتصاد: ناتوانی دولت در مدیریت اقتصاد باعث شده است که تورم و نوسانات ارزی در کشور افزایش یابد. این مساله باعث شده است که بسیاری از افراد به دلار پناه برده و قیمت آن در بازار افزایش یابد.
4- واردات بیش از حد: واردات بیش از حد کالا ها و خدمات در کشور، باعث شده است که نیاز به دلار برای پرداخت هزینه های وارداتی بیشتر شود. این مساله باعث افزایش تقاضای دلار در بازار شده است.
پایان پیام/
برچسب ها :chatGPT ، افزایش قیمت ، قیمت دلار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0