مراودات تجاری ایران و انگلیس ۲ برابر شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح تجارت، بر اساس گزارهبرگ (فکت شیت) منتشر شده از سوی این وزارتخانه تجارت ایران و انگلیس در سال گذشته به ۶۹۶ میلیون پوند رسیده است، که ۲۹۱ میلیون پوند در قیاس با سال ۲۰۲۱ میلادی رشد نشان میدهد.
این گزارش از رشد قابل توجه ۷۲ درصدی تجارت ایران و انگلیس در سال میلادی گذشته خبر داده است. ایران و انگلیس در این سال ۶۹۶ میلیون پوند مبادله تجاری داشتهاند که بالاترین ارزش تجارت دو کشور طی ۱۰ سال گذشته است.
با خروج انگلیس از اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۰ مبادلات تجاری ایران و انگلیس رشد قابل توجهی داشته و بیش از سه برابر شده است. ارزش تجارت دو کشور در سال ۲۰۲۰ بالغ بر ۱۹۱ میلیون پوند بوده که این رقم در سال ۲۰۲۱ به ۴۰۵ میلیون پوند و در سال ۲۰۲۲ به ۶۹۶ میلیون پوند افزایش یافته است.
بر اساس این گزارش، ایران نود و هشتمین شریک تجاری انگلیس در سال ۲۰۲۲ بوده است. در واقع ایران رتبه ۸۱ در حوزه صادرات و ۱۱۴ را در حوزه تامین نیازهای وارداتی انگلیس به خود اختصاص داده است.
رشد ۱۰۰ درصدی صادرات انگلیس به ایران در ۲۰۲۲
بر اساس این گزارش انگلیس در سال میلادی گذشته ۵۳۱ میلیون پوند کالا و خدمات به ایران صادر کرده است. صادرات انگلیس به ایران در این سال نسبت به سال قبل از آن رشد ۱۰۰.۴ درصدی داشته است که معادل ۲۶۶ میلیون پوند در قیاس با سال ۲۰۲۱ میلادی را نشان میدهد.
از کل صادرات ۵۳۱ میلیون پوندی انگلیس به ایران در سال ۲۰۲۲ میلادی، ۶۱ میلیون پوند (۱۱.۵ درصد) کالا و ۴۷۰ میلیون پوند (۸۸.۵ درصد) خدمات بوده است. به طور جزئیتر، صادرات کالاهای انگلیسی به ایران ۱۱.۶ درصد یا ۸ میلیون پوند کاهش، اما صادرات خدمات به ایران ۱۳۹.۸ درصد معادل ۲۷۴ میلیون پوند افزایش یافته است.
واردات انگلیس از ایران در سال ۲۰۲۲ نیز رشد ۱۸ درصدی نسبت به سال قبل از آن داشته و به ۱۶۵ میلیون پوند رسیده است. از این مقدار ۱۷ میلیون پوند (۱۰.۳ درصد) کالا و ۱۴۸ میلیون پوند (۸۹.۷ درصد) خدمات بوده است. همچون صادرات، در واردات انگلیس از ایران نیز خدمات سهم قابل توجهی دارد به طوری که در همین دوره، واردات کالاهای انگلیس از ایران ۱۳.۳ درصد یا ۲ میلیون پوند به نسبت سال ۲۰۲۱ افزایش نشان میدهد.
مقامات کشورمان همواره از توسعه روابط تجاری با کشورهای مختلف، فارغ از گرایش به شرق یا غرب استقبال و توصیه میکنند که کشورهای غربی به واسطه برخی سیاستهای نسنجیده خود را از بازار بکر و پرمنفعت ایران محروم نکنند.
پایان پیام/
برچسب ها :ایران و انگلیس ، تجارت ، تجارت ایران و انگلیس ، واردات
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰