افزایش واردات و صادرات برق مستلزم تامین زیرساخت مطلوب/ عدم ظرفیت کافی کشورهای مبدا به منظور واردات برق
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح تجارت، مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق با تاکید براینکه در صورتی که در مصرف خانگی برق صرفه جویی نشود، ناترازی برق به بخشهای صنعت و کشاورزی وارد میشود، گفت: در صورت فعالیت مطلوب این بخشها میتوان انرژی بیشتری به سایر بخشها منتقل کرد.
وی با اشاره به اینکه ناترازی ما هنوز تمام نشده و مجبور هستیم برنامههای مدیریت مصرف را به قوت خود ادامه دهیم، عنوان کرد: هنگامی که مشترکان خانگی همراهی کنند از این فشار کاسته میشود.
سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: برای دوره اوج بار که ساعت محدودی هم که نهایتاً پنج تا ۲۰۰ ساعت است، مجبوریم از نیروگاههایی که راندمان پایینتر هم دارند استفاده کنیم.
مشهدی با اشاره به اینکه در تمامی سال از نیروگاههای پر بازده استفاده میکنیم، اظهار کرد: راندمان متوسط کشور ۳۹.۱ درصد است که عدد بسیار بزرگی بوده و در کشورهای منطقه و جهان رتبه خوبی است.
وی ضمن اعلام برنامههای این صنعت، گفت: برآنیم این عدد را طی دو تا سه سال آینده به بالای ۴۰ درصد برسانیم؛ همچنین در حال حاضر میزان واردات ما بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ مگاوات است.
سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: افزایش واردات و صادرات در این برهه از زمان نیازمند زیرساخت است؛ چنین اقداماتی به سادگی نیست و باید شبکه برق وجود داشته باشد و در زمانی که نیازمند واردات هستیم، کشور مبدا هم از ظرفیت کافی برخوردار باشد که معمولاً اینگونه نیست.
پایان پیام/
منبع: خبرگزاری مهر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0