کد خبر : 12060
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 اردیبهشت 1404 - 21:21

عملکرد خوب بانک ملی در خروج از بنگاه‌داری؛ از اتخاذ سیاست خروج بنگاه داری تا رشد در تمامی شاخص‌ها

عملکرد خوب بانک ملی در خروج از بنگاه‌داری؛ از اتخاذ سیاست خروج بنگاه داری تا رشد در تمامی شاخص‌ها

به گزارش پایگاه خبری صبح تجارت، بانک ملی ایران به عنوان یکی از بزرگترین و قدیمی ترین بانک های کشور همواره سردمدار و آغازگر تحولات نظام بانکی بوده است. به نحوی که بسیاری از  اقدامات بزرگ در نظام بانکی کشور، با هدایت و آغازگری این بانک در سیستم بانکی محقق شده است. نمونه های متعددی

به گزارش پایگاه خبری صبح تجارت، بانک ملی ایران به عنوان یکی از بزرگترین و قدیمی ترین بانک های کشور همواره سردمدار و آغازگر تحولات نظام بانکی بوده است. به نحوی که بسیاری از  اقدامات بزرگ در نظام بانکی کشور، با هدایت و آغازگری این بانک در سیستم بانکی محقق شده است.

نمونه های متعددی برای اثبات این سخن وجود دارد. یکی از این موارد را می توان موضوع خروج بانک ها از بنگاه داری دانست. بعد از اینکه سیاست خروج از بنگاه داری دستگاه های دولتی به عنوان یک سیاست کلی و اصولی از سوی مقامات عالی رتبه نظام مطرح شد، بانک ملی ایران به عنوان یکی از دستگاه‌هایی که در حوزه های مختلف مالک برخی از شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی است، آغاز به واگذاری این بنگاه‌ها از طریق عرضه عمومی یا از طریق واگذاری در بازار سرمایه و یا واگذاری از طریق برگزاری مزایده کرد. به نحوی که طی سال های گذشته و دوران مدیریت ابولفضل نجارزاده، این روند شتاب قابل توجهی گرفته است؛ که آخرین نمونه این واگذاری‌ها می توان به واگذاری بزرگ ۱۲ هزار میلیارد تومانی از سهام شرکت نیشکر و صنایع جانبی آن اشاره کرد.

علاوه بر این مجموعه، بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان از سهام شرکت های گروه سرمایه گذاری توسعه ملی، آینده پویا و… طی سال گذشته عرضه شده و در مجموع این واگذاری ها به رقمی حدود ۵۰ همت می رسد. به نحوی که می توان گفت یک رکورد شکنی در حوزه خروج بانک ها از بنگاه داری و واگذاری ها شکل گرفته است. 

علاوه بر این موضوع این بانک، مانند سنوات گذشته در ارائه تسهیلات تکلیفی از جمله وام ازدواج و تسهیلات قرض الحسنه پیشتاز بوده؛ به نحوی که در سال گذشته بیش از ۳۵ هزار میلیارد تومان وام ازدواج به حدود ۱۵۰ هزار متقاضی پرداخت کرده است. یعنی ۱۵۰ هزار نفر با وام دریافتی از بانک ملی راهی خانه بخت شده اند. این عدد به تنهایی رکوردی در زمینه پرداخت وام ازدواج به شمار می رود.

در کنار این موضوع، بانک ملی با هدف حمایت از ایجاد فرصت های شغلی و کسب و کارهای خانگی طی سال گذشته بیش از ۸۵ هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه اشتغال زایی به نهادهای حمایتی و وزارت کار پرداخت کرده است؛ که ارزش آن بیش از ۱۲ همت بوده است و به واسطه این وام ها هزاران نفر وارد چرخه کار و اشتغال شده اند. 

یکی از اقدامات شاخص این بانک طی چند سال اخیر را می‌توان طرح مهربانی ملی و سپس طرح اعتبار ملی دانست. دو طرحی که با هدف حمایت از معیشت خانوار و پرداخت تسهیلات با نرخ ترجیحی اکران و اجرا شد. وام مهربانی همانطور که از نام آن نیز پیداست به صورت قرض الحسنه با سودهای صفر تا چهار درصد به تمام افراد کشور قابلیت پرداخت داشت و برای این کار فقط کافی بود، افراد حساب مهربانی را در این بانک و اپلیکیشن بام افتتاح کرده و بر حسب امتیاز خود و میزان و ارقامی که با حساب خود فعالیت می کنند تقاضای دریافت وام بدهند. 

ابوالفضل نجارزاده، مدیر عامل بانک ملی ایران، با اشاره به جذب ۱۳۵ همت منابع در قالب این طرح، گفته بود: طرح مهربانی حاصل ایده ‌پردازی همکاران شعب بانک ملی و اراده جمعی خانواده این بانک است؛ طرحی که با طراحی دقیق، تبلیغات مؤثر و اصلاحات به‌ موقع، موفق شد موانع ذهنی مشتریان را از میان برداشته و تهدیدات را به فرصت تبدیل کند.

نجارزاده ضمن تأکید بر استمرار آسیب‌ شناسی، دریافت بازخوردهای مردمی و برگزاری جلسات کارشناسی برای بهبود طرح، آن را الگویی برای طراحی محصولات آینده بانک دانست و افزود: این طرح نه‌تنها به گره‌گشایی از مشکلات مردم کمک کرده، بلکه موجب افزایش رضایت همکاران و مشتریان شده است. با رفع موانع سیستمی و تلاش مضاعف، می‌توان چندین طرح مشابه با دستاوردهای بزرگ رقم زد.

مدیرعامل بانک ملی ایران با اشاره به ارزش والای اعتماد مشتریان، تصریح کرد: همکاران باید در طراحی محصولات جدید، نظرات کارشناسی را جدی بگیرند و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بانک، از بروز مشکلات سیستمی و تأخیرها جلوگیری کنند.

پایان پیام/

چاپ خبر

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ENbogU لطفاً کد نمایش داده شده را وارد نمایید.